dimecres, 28 de febrer de 2018

Novetats en joguines


Hola!
Fa uns dies es va celebrar la Fira internacional del joguet de Nuremberg, la Spielwarenmesse. Lògicament no hi vaig anar però vaig seguir per Instagram les novetats que es van presentar i avui, tot i que encara no són a la venda, us resenyo les joguines i els regals que triomfaran aquest 2018. 

ELOU CORK
De tots els materials naturals potser només faltaven joguines fetes de suro. Són fets a Portugal i tenen un estil que enamoren a primera vista. De moment no he trobat un lloc on comprar-los ni tenen botiga on-line però estarem alerta a les novetats.    
BLOCS D'EXPERIMENTACIÓ DE GUIDECRAFT
Aquests blocs de fusta serveixen per guardar qualsevol tresor. S'obren amb un tornavís i els infants hi podran observar i conèixer tots els detalls. Fins i tot són ideals per a la taula de llum. A Són la pera tenen la marca, així que segur de l'Anna ens ho porta a Lleida.    
PUZZLES DE LONDJI
Experts en puzzles bonics i llarguíssims! Són de Barcelona.
JOC DE TAULA "MONSTRE DE COLORS"
Després de l'èxit del conte El monstre de colors d'Anna Llenas, només podíem esperar el joc de taula. De ben segur, omplirà moltes estones de cap de setmana. NOVETATS DE JOGUINES GRAPAT
Fins ara teníem els nins i ara arriben els bebès i els pares. Em tenen enamorada els bebès que a més es presenten dins d'un coco. Encara no estan a la venda però aviat segur que els podem trobar a la Kreativ Store.   


Ja heu llegit que encara no són a la venda però estarem alerta i us informaré dels punts de venda més propers. 
A mi m'ha agradat tot! Ara mateix no sabria què triar però segur que no hi faltaran a la llista de desitjos a casa nostra! I a vosaltres? quin us ha agradat més?