dimarts, 20 de febrer de 2018

ANIMAC FAMILIAR 2018Hola!
Aquest cap de setmana la ciutat s'atura perquè arriba... l'ANIMAC, la mostra internacional de cinema d'animació de Catalunya i no us el podeu perdre!PROGRAMACIÓ PER ESPAIS


Amb la imatge de l'ANIMAC

d'aquest any us he assenyalat les projeccions per als petits. 
A més a més, a la sala Marina Castells de la Llotja (pujant les escales a mà dreta) hi ha un espai gratuït on s'hi fan projeccions sense interrupcions dissabte i diumenge (Petit Animac 1 Short&Sweet) i hi ha l'espai AnimaCrea amb tallers i activitats diverses. Animacrea és el centre d’ANIMAC. Un espai atractiu i obert a tothom, on podreu trobar des de tallers dirigits per especialistes i professionals fins a una zona d’esbarjo per als més petits, l’Espai Kids, espai de projecció OpenScreen i realitat Virtual (Patrocinada per FP ILERNA).

I això què vol dir? Doncs que hi trobareu taller d'estop-motion, de modelatge de plastelina, pantalla de croma, podreu crear les vostres animacions, dibuixar,  crear, sobretot crear! Per a més info AQUÍ.


De totes les activitats us destaco la de Nus CreacionsNosaltres hem assisiti avui al taller que ha fet a la Biblioteca Pública i ja tenim la nostra bossa de l'Animac, feta per nosaltres mateixos. Gràcies Maurizio i Rosa per la vostra dedicació i la vostra feina.  
Nosaltres no ens ho perdrem i vosaltres???