dimarts, 2 de gener de 2018

Una nova edició de Joc al ninot!


Hola
La primera entrada no podia ser una altra! Ja són a la venda les entrades del fantàstic cicle de titelles, Joc al ninot, organitzat per Titelles de Lleida. 
Per aquest any s'han programat sessions dobles de 5 espectacles per als diumenges consecutius 14, 21, 28 de gener i 4 i 18 de febrer a les 11h a o a les 12:30h.  Tot i que ja sabeu que les recomanacions per edats són molt relatives, he buscat informació de cada espectacle que us anirà bé com a orientació la durada o d'anys. 


14 gener: PATUFET de CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA (d'1 a 4 anys)

Més info AQUÍ

En Patufet és un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Posar a l’abast de l’infant més menut el món fantàstic de la tradició autòctona és, tanmateix iniciar-lo en la descoberta de les pròpies arrels, del tarannà i del sentir del seu poble. 


21 gener:
 
JAI, EL MARINER DE ZIPIT COMPANY (50 minuts)

Més info AQUÍ.


Tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar. Arriben per narrar la història de Jai, el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire,  la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant. Jai emprendrà un camí llarg i emocionant: balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges…un munt d’aventures que haurà de superar per arribar al seu objectiu. Però, és sorprenent que de vegades allò que busquem és més a prop del què ens pensem.28 gener:
 
LA RATETA PRESUMIDA de FESTUC TEATRE

Més info AQUÍ.

La RATETA es queixava d’una vida avorrida i plena de monotonia, poc s’esperava que un llacet li revolucionés el dia de la manera en que ho va fer. A partir d’aquí un seguit de pretendents intentaran seduir-la per poder-s’hi casar.

4 febrer: EL MÊTRE  de JAM (60 minuts)

Més info AQUÍ.

Una taula, dues cadires, un parasol, un penja roba, un rellotge i un MÊTRE: "Vine i observa. Et convido al meu món!".
El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l'amor, les emocions, el joc i la tendresa.

18 gener: EL SOMNI DE L'ESPANTAOCELLS  del CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA (de 3 a 8 anys)

Més info AQUÍ.

La Toia, viu a pagès. Un dia, entre uns matolls, es troba un espantaocells abandonat, desmanegat i brut. El recomposa, se’n fa amic i se l’emporta a casa. Amb ella, i amb els animalons que per allí volten, l’espantaocells enceta una nova existència, que el portarà a veure acomplert el seu somni: deixar d’espantar ningú i volar a veure món. 
Un espectacle entranyable, executat per dues actrius, amb titelles i cançons, que el públic podrà cantar.

VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES
del 19 de desembre de 2017 al 18 de febrer de 2018
Horaris: de dl. a dv. de 10 a 15 h
Reservs: Centre de Titelles de Lleida - Tel. 973 27 02 49

A TAQUILLA
cada diumenge d' actuació
Espai: CaixaForum Lleida
Horaris: de 10 a 13 h
HORARI D' ACTUACIONS: 11 i 12.30 h 
PREUS 7 € platea / 5 € amfiteatre
Nosaltres ja les tenim reservades! Ens veiem al teatre!