diumenge, 14 de gener de 2018

12 mesos, 12 joguines


Hola!
Una de les coses positives de les xarxes socials és l'intercanvi d'idees i la descoberta de coses que et sorprenen. I per mi, la millor opció és Instagram. M'agrada seguir el dia a dia de famílies com la meva per descobrir joguines, jocs, activitats per fer a casa, receptes i mil coses més. Vet aquí que avui us porto 12 joguines per regalar als aniversaris que se'ns presentaran al llarg de l'any.
De fusta i amb mil opcions. Si us ha agradat mireu la seva web i flipareu en colors! https://eu.naefspiele.ch/en/shop/Si voleu veure el vídeo en acció, al compte de The dad lab el podreu veure en moviment. 

Els fills de la meva amiga Marta van rebre aquest regal de reis i em va semblar genial. Si el voleu comprar, el podeu trobar a Amazon.

TRIDOTOY

Joguines magnètiques de construcció.STRAWBEES

Joc de construcció però alguns dels productes es poden robotitzar! Veure tots els productes AQUÍ.


Mireu el vídeo!
TRICK STRICKS

Joc de coordinació mà-ull i d'observació. Els jugadors han d'intentar acabar la partida amb els menors marbres possibles, evitant que caigun quan treuen el pal del color que els ha tocat al dau. 


Un joc que proposa reptes individuals que cal anar superant. Ideal per a grans i petits!
Peces de suro, de colors o natural. Ideal per a completar material de joc desestructurat. 

Joc de taula magnètic. El trobeu a Amazon. De Barcelona i poca cosa més a dir. 

STRAW ART

Ideal per a foemntar la creativitat.


Ideal per espais grans!

Patinet evolutiu 4 en 1.Us ha agradat? En coneixíeu algun ja? Quina ha estat la descoberta d'aquest any? Ens el recomaneu?