dissabte, 9 de desembre de 2017

Coneixeu la Tortugueta shop?


Hola!
Gràcies a Instagram vaig conèixer virtualment la Gemma, la mare emprenedora darrera de la Tortugueta Shop, i gràcies a la Fira de la Figa d'Alguaire la vaig conèixer personalment. D' ençà aleshores formem un petit grup de mares de Lleida que ens hem conegut gràcies a les xarxes i que quedem de tant en tant per parlar de la maternitat, entre altres coses. 


Aprofitant els dies de festa, la Gemma ens va organitzar un petit gran showroom per ensenyar-nos tot el que fa al seu taller, mentre ens explicava com havia arribat fins aquí. M'agrada la seva història perquè al final triomfa l'amor per les coses fetes a mà i amb amor.

La Gemma, la nostra mare emprenedora.

De ben petita, la Gemma ja li cosia els vestits a les seves nines. Però els estudis la van portar per un camí molt diferent però de res li va servir. El destí li havia preparat una de les millors coses que et pot passar: ser mare de la petita Arlet. I gràcies al seu naixement, va tornar a agafar la màquina de cosir i a fer els vestits més bonics i tot tipus de complements i se'n va adonar que el que més li agradava era això: crear i cosir. 

Ara, està a punt d'obrir la seva botiga on-line de @latortugueta_shop on hi podeu trobar tots els seus productes amb cotó orgànic 100% i fer les vostres comandes per a les properes festes. 


Colls calentets.

Capes de bany i mantetes.

Corones d'aniversari i lletres molones. Nosaltres ja tenim la R i encarregada la B.

Baretes màgiques divertides.

Monstres de peluix.

Les soques més docetes.

Coixins temàtics super divertits i garlandes.

Cavallets i unicorns moníssims.


Nines de cotó.

Gos enfadat que els ajuda a aprendre a fer llaços i nusos!

Portaxumets.

Mossegadors per a nadons.

Leggins i vestits super cools!

També té un blog http://lamamatortuga.blogspot.com.es/ on hi explica el seu dia a dia com a mare i us dóna mil idees DIY per fer a casa. 

Si busqueu productes de proximitat, bonics i de qualitat, parleu amb la Gemma i deixeu-vos aconsellar. Encertareu segur!