dimecres, 27 de desembre de 2017

Compte enrera REIS MAGSHola!
A diferència de l'arribada del dia de nadal, l'arribada dels reis mags al Roc se li està fent especialment llarg. És per això, que li he preparat un compte enrera per saber quants dies falten. 


Si ja fa temps que ens coneixeu, ja sabeu que som fans d'aquests "comptes enreres". N'hem preparat dos: el del primer dia de l'escola i el del dia de l'aniversari,
Si us els voleu veure, cliqueu sobre l'enllaç i us elsdescarregueu. 

Aquest dels reis, com que és de 7 dies, el podeu posar el dia 30 de desembre si teniu el compte la cavalcada o el 31 si compteu el dia 6. 

La imatge dels reis i de l'estrella és de la web https://www.freepik.es/.


Per a descarregar-vos-el he creat una carpeta amb 3 documents en 3 formats diferents perquè trieu el que més us agradi o que us vagi millor: PDF, WORD o JPG.


Per utilitzar-la, només us cal retallar una mica les línies verticals entre els números i les de damunt dels números marcar-les perquè els sigui més fàcil arrencar-les. Si teniu un tallador de paper, mireu si té un tall en línia discontínua.Us deixo dos cartes: una amb pauta que ens han preparat les noies de Són la Pera i una sense pauta  de la Laura de Print Pam per als que no saben llegir i retallen les imatges del que volen demanar. 


 

I perquè no se us passi...

HORARI DEL CAMARLENC
RECORREGUT DE LES CARROSSES REIALSQuines ganes que arribin els reis! la nit més màgica de l'any!