dimarts, 28 de novembre de 2017

Regals per a futures maresHola!
Avui us porto un post molt personal. Sabeu per què? Perquè l'he fet amb l'ajuda de totes vosaltres que heu deixat el vostre comentari explicant-me què us va agradar que us regalessin quan estàveu esperant l'arribada del vostre fill o filla, ja fos per a vosaltres com per als bebes. Vaig pensar en fer aquest recopilatori quan l'altre dia em van preguntar què es podria regalar a una futura mare. Així doncs, som-hi amb les vostres propostes i alguna més. 

Per a mi, un dels regals que em van agradar més, tot i que TOTS són especials va ser la PRIMERA MUDA (si en busqueu alguna, podeu anar a Són la Pera hi ha coses moníssimes!) però el que MÉS em va agradar per la seva funció va ser el DOUDOU

Un dels regals que li va agradar més a l'Anna és DIARI DE L'EMBARÀS, on hi anotava com es trobava quines emocions i sensacions tenia.  

Aquest és de l'editorail Brúixola.

Aquest és el que tinc jo, més enfocat al primer any del nen.

Aquest de La Galera. 

Jo com la Marta, tenia una llibreta bonica on ho anotava tot. I que algun cop he rellegit.  

Fa un temps vaig regalar un COLLAR DE LACTÀNCIA. La mare no n'havia vist mai cap, així  que va ser un èxit. A més després serveix perquè el nen o nena hi jugui mentre popa o simplement mentre és als braços.

La Dol, la Gemma i la Isabel van comentar que el que més els va agradar és la MANDUCA O UN FULAR per portejar.  Gràcies a 4 mares valentes i emprenedores, tenim a Lleida un fantàstic espai on conéixer els avantatges de portejar i quines són les opciones que més s'adapten al nostre dia a dia. Periòdicament es realitzen tallers per a famílies i tenen servei de prèstec!. Les podeu seguir a http://mamiferes.com/ca/.  

A l'Alice li va agrdar molt el COLLARET-SONALL (llamador de ángeles en castellà). Jo també penso que és molt bonic perquè després acompanya el bebe al seu bressol.

La Marta, a qui conec molt bé, és una lectora empedernida, va comentar que el regal que li va agradar més va ser una CAIXA DE CONTES. Sens dubte, un regal molt amortitzat perquè als petits els encanta.     

Sabeu què és el BELLYPAINTINGLa Cristina ens ho recomana i, si va acompanyada d'una sessió de fotos, millor.

La Bibana i la Laia ens van comentar que els va encantar la PANERA DELS TRESORS. Sabeu què és? Descobriu-la AQUÍ.

A la Noemí la va emocionar un CD de cançons personalitazats per al seu fill. I no m'extranya! A la WEB OFICIAL de la Dàmaris Gelabert. teniu tota la info

I què me'n dieu dels REGALs HERETATs. A la filla de la Rosanna li van regalar el vestit del bateig. Sense cap de mena de dubte, un bonic record per a tota la vida!

I per acabar, a l'Alice li van regalar una ecografia 4D!

Si aquests regals els trobeu molt convencionals, llegiu la següent llista on hi descobrireu regals alternatius per a mares modernes.

REGALS DIFERENTS

- una sessió d'osteopatia
- un  massatge
- un pernil
- tuppers plens de menjar per als primers dies
- delicatessens
- hores de neteja de casa
- un cap de setmana de parella

Si encara no sabeu perquè el post d'avui és tan especial per a mi, estic molt i·lusionada per anunciar-vos que abans de l'estiu el Roc tindrà el seu esperat i estimat germà o germana. Haurem de canviar el nom del blog?
No sé si havíeu notat que des de fa temps la paraula embaràs ha sonat més pel nostre blog... 
Feliç com un anís!