dissabte, 7 d’octubre de 2017

Roc en acció ja té 2 anys!


Hola!
Roc en acció es fa gran. Just avui fa dos anys que va nèixer aquest projecte amb l'objectiu d'unificar l'agenda d'espectacles i tallers familiars de la nostra ciutat i així facilitar-vos la feina i, també, compartir amb vosaltres algunes activitats i jocs per fer a casa.A banda del blog, poc a poc hem anat obrint-nos pas a les diferents xarxes socials: Facebook (Roc en acció)  a Instagram (@rocenaccio) i amb el mateix nom a Twitter. 
Dels tres, el més actiu és Facebook on hi enllaço les nostres entrades del blog, programacions d'espectacles de Lleida però també de pobliacions properes. A Instagram, són fotos de les activitats que fem a casa com de les activitats per a famílies que trobeu a la nostra agenda. Twitter és bàsicament, on interactuem amb les diferents entitats i museus que organitzen les activitats familiars. 

De tots els espectacles que programen a la nostra ciutat, un dels que més m'agrada és El més petit de tots.  És un festival que se celebra a diferents ciutats de Cataluna des de fa 13 anys amb companyies d'arreu del món que presenten espectacles de 0 a 5 anys durant el mes de novembre. 
A Lleida, aquest any en tenim dos: un de dansa, Hi Ha hutten bouwers i Concert per a nadons. Les entrades les podeu comprar des de la web on-line de l'Escorxador o a la seva taquilla. Ja fa uns dies que és a la venda així que si esteu interessats no ho deixeu per a l'últim dia. Ara bé, abans teniu una oportunitat que sigueu els afortunats en el sorteig que he preparat de 3 entrades per a la sessió de les 18:30 del concert per a nadons. 


QUÈ HEU DE FER?

Per participar en el sorteig només cal que seguiu aquests tres passos: 
1. Seguir-nos a Facebook.
2. Posar like i compartir a Facebook la publicació del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació i que m'ajudarà a millorar i a coneixer-vos millor.IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Sinó, no se us comptabilitzarà la vostra participació. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook. 

Teniu temps fins al dissabte 14 d'octubre a les 12h de la nit. Durant el diumenge o dilluns faré el sorteig en directe per facebook. 

Les entrades s'entregaran en mà el dia de l'espectacle: el 19 de novembre al Teatre de l'Escorxador a les 18:15h.  

Molta sort!!!