dilluns, 24 de juliol de 2017

Gelateria DIY


Hola!
Tot i que ja quasi hem acabat el mes de juliol, encara queda molt per acabar l'estiu i la temporada de gelats. Us en ve de gust un?


Una mare que segueixo a Instagram va fer unes targetetes molt mones per a la famosíssima pizza de fusta de Lidl. I aquestes em van servir d'inspiració per a fer la versió estiuenca: una gelateria. 

Per a fer les boles de gelat vaig aprofitar un paquet de cotonets de colors i ja només calia una safata i una cullera grossa i les "galetes" amb cartolina.Si voleu tenir les vostres targetes, només cal que cliqueu i us les podeu imprimir a casa. Després les plastifiqueu o les enganxeu a unes cartolines ben mones i ja ho teniu! Per aprofitar encara més el recurs, podeu nomenar cada gelat si ja saben llegir o posar un número o una lletra o un dibuix o enganxines de colors (com ho vaig fer jo a les pizzes), si encara no en saben o tot just comencen. 

Voleu un cartellet per a decorar la paradeta? 


També us deixo els gelats sense pintar per si els volen decorar a la seva manera. 
CONSELLS D'IMPRESSIÓ:Un cop tingueu les imatges descarregades a l'ordinardor, poseu el cursor sobre la imatge i cliqueu el botó dret del ratolí. Després a la finestreta de l'impressora, mireu que la imatge no estigui emmarcada. 
Heu vist quina manera més fàcil de fer un recurs lúdic i didàctic!? Segur que a casa teniu mil coses que també us poden inspirar a fer la vostra botigueta o restaurant.  
Bon estiu!