dimecres, 5 de juliol de 2017

El nou Museu del Clima i la Ciència de Lleida

Hola!
El passat 21 de juny, celebrant l'inici de l'estiu, s'inaugurava el Museu del Clima i la Ciència de Lleida, ubicat entre el Parc científic de Gardeny i la Mariola.

És un equipament dedicat a la difusió científica i on també tindran un gran pes activitats culturals, socials i educatives de tot tipus. El recinte uneix el projecte museogràfic obra del doctor Jorge Wagensberg i el projecte arquitectònic de Toni Gironès.
Es tracta d’un nou espai públic de 5 hectàrees al Turó de Gardeny, al barri de la Mariola, que es planteja com un espai viu i en constant interacció tant amb la natura com amb el visitant.
El Museu del Clima i la Ciència de Lleida oferirà a la societat un espai per a la divulgació científica i, alhora, custodiarà el llegat del científic lleidatà Joan Oró, una de les figures més universals de Lleida.

El museu és un espai obert, sempre obert. L'únic espai que es tanca és l'exposició de Joan Oró. Aquesta exposició s'obre, en horari d'estiu, tots els dimecres de 19 a 21h i tots els diumenges de 10 a 13h. i es pot visitar amb visita guiada. Per aquest estiu s'han programat moltes activitats que podeu consultar a la WEB OFICIAL.
Demà comença el primer taller familiar. Totes les activitats familiars inclouen un taller i la visita guiada a la Sala Oró i estan pensades per a nens i nens de 5 a 12 anys (aproximadament) i han d'anar acompanyats d'un adult. 


Les activitats són gratuïtes i no cal inscripció. 

Sens dubte, una manera ben divertida de passar els vespres d'estiu, aprenent del clima i les ciències. Animeu-vos a participar-hi!