dimarts, 20 de juny de 2017

Ludoteques a l'estiu


Hola!
Com ja sabeu les ludoteques municipals de Lleida són el millor lloc on passar una estona jugant i compartint experiències. A travès del joc, els educadors transmetren als nostres fills valors importantíssims com el companyerisme i el respecte envers els altres, entre molts altres més. A l'estiu canvien el seu horari habitual i sempre n'hi ha alguna que tanca per vacances. Voleu conèixer el seu horari durant l'estiu?


Per nosaltres va ser un gran descobriment. El Roc hi va des de que vam començar el projecte Ralet quan tenia 6 o 7 mesos. Vaig aprendre molt d'aquelles sessions amb les monitores i amb moltes de les famílies amb qui vam coincidir som amics i fins i tot amb alguns hem coincidit a l'escola.

Una de les coses que vaig aprendre i que vaig posar en pràctica a casa al moment d'arribar, va ser la panera dels tresors. Us la recomano als pares i mares que acabeu de tenir un fill o encara és petit perquè us ajudarà moltíssim!

Realment admiro la tasca dels educadors i monitors. Els encanta la seva feina i tenen mooooolta paciència! A més, són super creatius sobretot durants les tardes de dijous que vam participar en el projecte Fil ho vam comprovar. Però vaig quedar fascinada dels jocs d'aigua que van preparar per a la gran Festa de les ludoteques del passat 2 de juny als Camps Elisis. L'any que ve que serà la desena edició, serà sonada m'han dit...
Si hi voleu anar a partir del dia 21, l'últim dia de classes comença l'horari d'estiu: només està obert pels matins.
Per als nens i nenes que es queden sols, l'horari durant l'estiu, és a dir, del 22 de juny al 15 de setembre, és de matins en dos torns:
9:30 a 11:30 1r torn
11:30 a 13:30 2n torn
Per a les famílies, és de 9:30 a 13:30h. Per a la Bordeta i Centre històric el torn és obert però amb una estona màxima de joc de 2 hores. 

Si voleu reservar plaça, podeu trucar a la ludoteca que heu triat. Trobareu els telèfons i adreces al notre mapa Lleida kidfriendly. 
Si encara no sou socis, tot i que el carnet dura un curs escolar i per tant s'acaba a l'agost, si hi voleu anar us sortirà molt a compte perquè només val 21,5 € la temporada. Podeu fer-vos socis/es des de la WEB OFICIAL o adreçant-vos a la que tingueu més a prop de casa. Es renova cada setembre.
Esteu atents que al setembre s'obre el període d'inscripció dels diferents projectes.

Per consultar les adreces al nostre mapa, cliqueu sobre la imatge:Gaudiu del joc en família!