dimarts, 7 de febrer de 2017

Visitem... el Museu Roda Roda


Hola!
Feia molt de temps que volia portar el Roc al Museu de l'Automoció Roda Roda i, avui, l'hem anat a descobrir amb el padrí. Ha estat un petit gran descobriment: un passeig per la història de l'automoció amb alguna sopresa. 
L'exposició conta amb diversos espais on s'hi exposen cotxes, motos, motors i reproduccions a escala d'una gran selecció de cotxes de tots els colors i de tots els gustos.
Un dels espais que més ens ha agradat és la recreació d'un taller. No hi falta detall. 


El Roc s'ha quedat meravellat de la gran quantitat de cotxes "de joguina" que ha vist (i que ràpidament m'ha preguntat si es podien comprar... 😊😊). Si us hi fixeu bé, fan un recorregut per la història i l'evolució dels cotxes des dels seus orígens fins a l'actualitat.     
És una llàstima que no es programin activitats destinades al públic familiar exclusivament tot i que hi ha una visita guiada programada regularment cada 4t dissabte a les 12h. Espero poder-hi anar a la propera i explicar-vos a partir de quina edat es recomana i si està preparada per a nens i nenes petits. 

Les dades del Museu són les següents:
Horari:
De dimarts a dissabte d' 11 a 14h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d'11 a 14 h
Dilluns tancat.
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l’1 i el 6 de gener
Entrada gratuïta
Visites per a tothom:
El Roda Roda us ofereix visites guiades gratuïtes al museu per tal d’aprofundir i tenir una visió diferent dels vehicles exposats.

Per arribar-hi hi podeu anar amb cotxe i aparcar al pàrquing de la Fira de Lleida o anar-hi en bus amb les línies L2, L3, L5 i L7. Podeu completar la sortida amb una visita als Camps Elisis. El coneixíeu? Hi heu anat mai?