dilluns, 9 de gener de 2017

12 regals d'aniversari per aquest 2017


Hola!
Després de les festes de reis, he pensat que podria fer una llista de regals que he descobert fa poc o que conec de fa temps i que penso que totes les nens i  nens haurien de tenir i d' aquesta manera tindreu a mà una llista si busqueu un regal d'aniversari que fomentin la creativitat, l'educació en valors i sobretot lliure d'esteriotips.

N'he triat dotze, un per a cada mes.


MATERIAL PER A FER MANUALITATS
Regalar pintures, pizells i plastelina potser no té res d'especial però si el regaleu amb aquest carret o us inventeu una opció semblant, triomfareu segur!


ELS NINS DE GRAPAT JOGUINES
Aquests nins de fusta i tots els seus complements són moníssims i es recomanen a partir de 0 mesos. A més, tenen molts "complements", així que es pot anar completant la col·lecció. 


A la seva web ens expliquen això:

Els 12 Nins® es transformen en un material de joc simbòlic per a la creació de històries i la construcció de Mini Mons. Tanmateix, combinats amb altres materials poden acompanyar jocs matemàtics, de llenguatge, sensorials, etc. Es tracta d’un material no estructurat, la qual cosa permet fer-ne gran quantitat d’usos. No tenen ulls, ni gènere, perquè siguin les criatures que puguin desenvolupar les seves pròpies històries i ser ells qui decideixin en quin personatge de transformaran: un pirata? Un vampir?

ARC DE SANT  MARTÍ
Nosaltres el tenim en blanc i negre i el recomano totalment. Venen sense manual d'intruccions així que imaginació al poder!  El trobareu amb 3 tamanys, jo us recomano el gran. 

Per veure més coses cliqueu  AQUÍ.

JOC DE TAULA COOPERATIU
Els Reis Mags ens n'han portat un i és simplement genial: Little cooperation amb instruccions senzilles i partides ràpides però amb un missatge super bonic: junts, millor. Si voleu descobrir la selecció que vaig fer fa uns mesos cliqueu aquí.    
PLAYMAGS
Joc de construcció imantat i translúcid, ideal per a la taula de llum, amb multitud de peces que pots anar incorporant. És un dels regals del Roc i no ens pot agradar més. Per cert, en tots els casos que jocs de construcció no dubteu i agafeu la caixa amb més peces, mai en sobren! El recomanen a partir de 3 anys, però penso que des de més petits hi poden jugar i molt perquè les peces s'enganxen molt fàcilment i són grans.


KINOPTIK
Un joc educatiu ben diferent: creacions amb il·lusions òptiques. Mireu el vídeo i ho entendreu millor.


TAULA DE LLUM
Aquesta és la nostra: sense taula, només la superfíci de led.

Descobriu més detalls AQUÍ.


KAPLA
Peces i peces de fusta per a contruir el que vulguin. Descobriu més colors a AQUÍ.

SORRA MÀGICA
Si sou de les poques cases lliures de sorra màgica, no ho dubteu: però mínim el paquet de 2,5 kg... amb 1 no en fem res!
PATINET 
Hi ha moltes opcions, més barats (com el de Decathlon) i de més cars (Mini micro), però el detall més important és en les rodes; és molt millor que tingui les 2 rodes al davant perquè els ajuda a fer el moviment del peu.BATERIA
No us negaré que és l'opció més sorollosa, però aquesta d'Amazon no ocupa lloc, ideal per a espais reduïts.


TAULA CORVADA
Ha causat furor per tota Europa! És un altres dels jocs no estructurats, sense llibre d'instruccions però amb infinitat de funcions, només cal tenir temps per descobrir-les. Recomanat de 18 mesos a 12 anys. La majoria d'aquestes joguines les podeu trobar a Lleida a El Niu de Joc a Pardinyes, el Genet Blau a Blondel i Més que globus, il·lusions al Carrer Magdalena. Si no us hi podeu apropar, mireu-ho a Jugaia

Us enllaço un article del gran Carles Capdevila sobre la importància del temps en el joc. Donem-los-hi tot els temps del món per a jugar i compartim-ho amb ells.I ara, a jugar tots junts!