divendres, 23 de setembre de 2016

Juguem amb pedres pintades

Hola!Una de les primeres coses que vaig descobrir a Pinterest va ser el joc que donen les pedres des de passar una bona estona pintant-les fins a llargues estones jugant a domino.

L'activitat prèvia ja és divertida: anar a buscar pedres al bosc (en cas que no hi hagin bolets...) o simplement al parc. Les nostres són de les vacances d'estiu a la platja i eren blanques, però si les trobeu fosques, no passa res. És més important que siguin planes i llises. 


Iot i que hi ha pintures i retoladors especials per a pedres, jo les vaig pintar amb pintura acrílica. el que he comprovat és que havia de fer dues capes, un cop seca la primera, en alguns colors. Després vaig repassar els dibuixis amb retolador negre permanent. 

Després de remenar i rebuscar, us porto les millors propostes i al final la nostra versió.

TRES EN RATLLA
DOMINO


EMOCIONSFRUITESCOTXESNÚMEROS


HISTORY ROCKS

CONTA UN CONTE

Ja ho veieu. Tot i que no tinc gaire gràcia dibuixant m'he animat a fer per al Roc la nostra bosseta per a explicar-nos històries. Per tal de donar més joc i aprofitar les pedres al màxim, vaig pensar en pintar-les pels dos costats, d'aquesta manera dóna més joc. 

La manera de jugar-hi també és senzilla però en realitat no n'hi ha només una: pots anar treient poc a poc les pedres i modificar la història, però també agafar-ne només 3 per exemple i explicar-la amb els tres elements... Penso que es pot anar modificant i adaptant al ritme del nen. 

Per a gurda les pedretes, he empegat (no dic cosir perquè he usat una pega especial, mireu on us ho vaig explicar per primer cop AQUÍ) un retall que tenia (és el mateix que el de la banderola AQUÍ). Per a tacar he tallat dos trossets de velcro que s'empega. 

  


I si encara en voleu més: cliqueu AQUÍ i AQUÍ!