dimecres, 31 d’agost de 2016

Tots amb Down Lleida

Hola!

Quantes vegades us he parlat de la Dàmaris Gelabert? Ara tenim la sort de poder veure-la i escoltar-la en directe a l'Auditori Enric Granados de Lleida gràcies a l'Associació Down de Lleida. Si assistiu al concert estareu col·laborant amb els projectes que porta a terme Down Lleida per a la inclusió de les persones amb síndrome de Down.


Les entrades estaran disponibles a la Taquilla del mateix Auditori a partir del 5 de setembre. El donatiu anirà destinat íntegrament a la creació de projectes d'inclusió social de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.


Des de l'Associació, la Pilar Agustín em comenta que també s'ha organitzat un any més  una sortida a Port Aventura.  La cita oberta a tothom i com més millor, tindrà lloc dissabte 8 d’octubre, per un preu de 18 euros que inclou l’entrada i el desplaçament amb autocar (plaçes limitades per ordre d’inscripció en col·laboració amb l'Associació de Voluntaris de La Caixa Lleida). En edicions anteriors ens han acompanyat més de 5.500 persones. Aquest any volem superar aquesta xifra i per això us demanem que ens ajudis animant tots els teus amics i coneguts a participar-hi.


Els diners de l’entrada, es destinen majoritàriament a cobrir despeses, mentre que la resta es destina a Down Catalunya i a les seves entitats membres (Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundació Reto) per tal d’ajudar-los a dur a terme els seus programes i projectes d’inclusió social de les persones amb síndrome de Down. Es tracta doncs d’una jornada per a la diversió i la convivència, però a l’hora d’una jornada solidària.Ja podeu comprar les vostres entrades trucant al 973 22 50 40 o bé enviant un e-mail a info@downlleida.org indicant el nombre d’entrades desitjades.Aquest any Port Aventura ofereix la possibilitat de passar una o dues nits d’hotel (Hotel Caribe) a un preu reduït. En cas d’estar interessat, s’ha de fer la reserva per telèfon trucant al 902 202 220 i donar com a referència el codi promocional “Fent Amics”. Els preus varien segons nombre de persones i tipus d’habitacions, i en tots els casos van incorporades les entrades al parc del dia anterior i posterior a la nit d’hotel.


Espero que veure-us-hi a tots i a totes!