dilluns, 22 d’agost de 2016

7 formes de reutilitzar pals de gelats

Hola!Avui us porto un recull d'idees (a la xarxa n'hi ha mil i una!!!) molt refrescants i ideals per a l'estiu. Aquí teniu unes quantes propostes de manualitats DIY amb pals de gelat que bé podeu reutilitzar o que podeu comprar en qualsevol papereria o basar.
ANIMALETS

Aquests animalets tenen moltes utilitats: punts de llibre, titelles, o un memory... Són de pequeocio.com.


CATAPULTA

M'encanta la proposta de saposyprincesas.com


NINOS

Ohhh! Una de les opcions més boniques!


CASAAVIONS

Què me'n dieu d'aquests avions? Són molt monos!! De ahorasoymama.com


POLSERES

Per als més presumits o per als més detallistes (són ideals per a regalar!), he trobat un tutorial de @clarimanitas a Instagram molt xulo.PISTA DE CANIQUES

Una de les idees més elaborades és aquesta pista. Com veieu només cal temps i una mica de pega. És del compte d' Instagram @mom_3_boys. Segur que la copiem!


Ещё один "Шаротрэк" в нашей копилке игр😀👍 Лист картона, деревянные палочки, одноразовые стаканчики, клей, немного времени и веселая, шумная игра готова💁🏻 Гонки на удачу-каждый игрок выбирает цвет стаканчиков, запускаем шарики все вместе👐 болеем за свой цвет💪 в чьих стаканчиках окажется больше шариков, тот и победил🏆🎉 Можно придумать и другие варианты игр, мы с мужем на желание запускали шары😄 🎈Верхушки у стаканчиков отрезала, так они легче приклеиваются к картону🎈 ♦️Идею нашли в Pinterest👌 #нескучные_братья
Un vídeo publicado por Мария-мама мальчишек👸🏻 (@mom_3_boys) el


PUZZLES

Ara arriba el nostre suggeriment. De puzzles n'hi ha molts: amb dibuixos d'animals, objectes, per aprendre lletres o números... Nosaltres ens hem decantat per fotografies molt familiars: una foto del Roc i una foto de la Seu Vella.La tècnica és molt fàcil; només us cal un pot de fototransfer. un producte que transfereix fotografies a qualsevol superfície. Si  no vol us voleu complicar, sempre podeu imprimir la fotografia, empegar-la i tallar-la amb l'ajuda d'un cúter.

El fototransfer l'he comprat a Abacus (menys de 3€) i a sobre hi he posat un capa vernís sanitat per a fixar el dibuix. Els pals que he utilitzat són més grans de la mida de gelat.  

Al Roc li ha agradat molt, sobretot quan ha vist que era una fotografia seva i el seu "castell"!

Aquí encara està en procés. 

Què tal? us ha agradat? Animeu-vos i envieu-nos les vostres manualitats a rocenaccio@gmail.com!