dijous, 23 de juny de 2016

La tarda dels lectorsHola!
Ahir vam anar a llegir a... La Seu Vella.Des de fa uns mesos, es du a terme la Tarda dels Lectors, una fantàstica iniciativa per promocionar el monument més emblemàtic de la nostra ciutat que, per cert, fa poc va ser elegit el Monument favorit de Catalunya 2016, així com també, per fomentar la lectura entre tots els públics. 


Com funciona? Molt fàcil. Entrada lliure al claustre des de les 15:00 fins a les 19:30 si portes un llibre per a llegir, en format tradicional o electrònic. 
Després de la lectura, sempre hi ha temps per a fer fantàstiques fotografies, aprofitant el magnífic edifici i les meravelloses vistes a la ciutat. Es nota que sóc de Lleida, no? Simplement és espectacular.Quan sortiu us trobareu un fantàstic parc on hi ha un petit espai de pícnic per a berenar o refrescar-se. Cap a quarts de vuit comença a haver-hi més ombra. També hi ha una font! 

Per a altres dies que s'ha de pagar entrada, recordeu que hi ha el trenet turístic que us hi porta i inclou l'entrada als monuments més emblemàtics de la ciutat.     
Els tiquets valen 5 euros, 3 euros l’infantil, però també es pot adquirir el Lleida city experience per 20 euros, 15 per als infants, amb accés al trenet i entrades a monuments i museus, descomptes i atencions en establiments i un sopar. A banda d’internet, les bitllets es poden comprar al mateix moment de pujar al tren, a Turisme de Lleida, en diferents equipaments culturals i en hotels i establiments de la ciutat.

  
 Teniu tot l'estiu per anar-hi! No us ho perdeu! Gaudiu del patrimoni de proximitat!