diumenge, 29 de maig de 2016

Reciclant caixes de maduixes

Hola!Heu pensat mai què podeu fer amb una caixa de maduixes? Segurament, n'heu vist algunes de pintades i decorades, ideals per a organitzar joguines o les cosetes dels nadons, però es poden fer mooltes més coses... Mireu quines cucades!


ORGANITZADORSMARC DE FOTOS

De Handbox


SUPERMERCATCARRO


FUTBOLÍ


BRESSOLLa nostra proposta és la aquesta:


Ja ho veieu, senzill. Primer 2 o 3 capes de pintura blanca per fer desaparèixer les lletres i la marca. I després el color que vulgueu. en el nostre cas; color mint (una barreja de blanc amb una mica de verd i de blau). La pintura que hem fet servir és l'acrílica i s'aixuga aviat. Després amb l'ajuda de la cola per a roba he fet un coixí i una petit cobrellit. Al fons de la caixa també hi he posat una base de roba de la mateixa que el cobrellit. 

Si no teniu pintura i no us agrada pintar, també la podríeu decorar per fora amb roba que s'empega. Les trobareu amb botigues de manualitats. 

Espero que us animeu a reutilitzar i donar una segona utilitat a objectes per crear joguines o complements. Si ho feu, envieu-me les vostres creacions a rocenaccio@gmail.com i les compartiem!