dissabte, 21 de maig de 2016

Aquí llegim!

Hola!Avui us presento un FES-HO TU MATEIX super bonic. Feia molts dies que buscava temps per a fer un banderí de tela per a decorar el miniracó de lectura del Roc. 


Però, fa pocs dies, en veure la foto d'instagram d'una mare blocaire (Vinyet de Small and nice) que segueixo (i que us recomano!) em vaig posar a treballar. La veritat és que la màquina de cosir no la domino i a mà ho veia difícil de fer la vora perquè quedès bonic. Però de sobte vaig pensar en la cola de roba que tinc per al feltre (i que ja vaig utilitzar per a les titelles de Sant Jordi).Així doncs només em faltava trobar un retall de roba de la meva fantàstica mare i buscar la frase. 
Amb els trossets que em van sobrar vaig intentar escriure i pintar la frase però ... quedava fatal. No sóc gaire manyosa i tampoc teinc els millors materials. Fins i tot vaig provar algun retolador permanent però res...

Vaig rebuscar a la carpeta de "captures de pantalla" i vaig pensar que me'n sortiria millor si en lloc de pintar, ho cosia. Tant anys amb les "senyoretes" d'Alfarràs cosint punt de creu m'han servit de molt! Només em faltava el pal d'un  núvol de sucre que havia comprat a les meves nebodes et... voilà


Ja ho veieu! Fàcil i ràpid.Què... us animeu?