dijous, 28 d’abril de 2016

Sorteig de Gegantíssims!

Hola!
Avui, més que mai, estic super contenta d'escriure una nova entrada!! Us porto el primer (i espero que no sigui l'últim) sorteig del bloc. A més, amb una gran col·laboració: la llibreria el Genet Blau

Com que la Festa Major ja és aquí, amb la Roser vam veure claríssim que el conte havia de ser el GEGANTÍSSIMS, del qual ja havíem parlat quan us vaig comentar el contes amb gust lleidatà.

Editorial Mosaics

El conte compta amb 7 poemes d'Amat Baró sobre els gegants de la nostra ciutat: els faraons, els emperadors... i l'estimat Marraco i amb il.lustracions d'Oriol Caminal. A més a més, té un format molt original: es desplega com un acordió!  

Per a participar-hi, heu de seguir-nos a les nostres pàgines de Facebook, etiquetar dos amics i compartir-ho al vostre mur. (Teniu un enllaç directe a la nostra des de la columna de la dreta)
  
El resultat del sorteig es farà públic el dia 6. El guanyador o guanyadora haurà d'anar a recollir el conte a la Botiga, a l'Avinguda Blondel, 62 de Lleida durants els dies de la Festa Major. 

Espero que us agradi i que us animeu a participar-hi! Sort a tots i a totes!!!