dimecres, 20 de gener de 2016

Som notícia!!!

Hola!


Sé que us havia dit que no publicaria amb tanta freqüència però avui no me'n puc estar... Ahir vaig participar a Twitter al sorteig de dues entrades per un dels espectacles del 2oè cicle de titelles Joc al Ninot que s'inaugura aquest cap de setmana a la nostra ciutat. Si voleu més info us enllaço la notícia que vaig publicar abans de nadal. AQUÍ!!! 
Doncs, resulta que ens ha tocat!!! El Roc podrà gaudir de "Pedra a pedra". un dels espectacles que la companyia "El teatre del l'home dibuixat" representarà a la nostra ciutat.

El sorteig estava organitzat per ESCENA FAMILIAR. S'han posat en contacte amb nosaltres i m'han comentat que els ha fet molta gràcia que darrera de @Rocenaccio hi hagi una mare blocaire que recull totes les activitas gratuïtes de Lleida...

I ara bé "lo bo"...Quan han anunciat a Twitter que hem guanyat han enllaçat la notícia que han penjat a la seva web oficial. I mireu!!! 


Estic molt emocionada! per les entrades i sobretot que es parli de Lleida!!!

Us voldria comentar a més. per si no coneixeu la web, que Escena Familiar és el portal que recull els espectacles familiars a Catalunya. Així que forma part de la meva font d'informació per nodrir el bloc i, en conseqüència, per a enriquir en les nostres fills emocionalment i culturalment... 

Si entreu a la seva web hi ha un apartat que es diu CLUB on et pots registrar (d'una forma senzilla i ràpida) per a participar en futurs sorteigs i sobretot per a gaudir de fantàstiques'"experiències" com descobrir les titelles, conèixer els actors etc...  Jo ja sóc CUL INQUIET!


Bé, espero poder compartir amb vosaltes més notícies com aquesta!!!

Ens veiem aviat al Caixa Forum de Lleida per a gaudir de valent de les titelles!