diumenge, 31 de gener de 2016

POSEM-NOS LA GORRA!

Hola!

Avui, us vull recordar la campanya POSA'T LA GORRA. No sé si la coneixeu...però per si de cas us en faig cinc cèntims.
És una festa que se celebrarà el diumenge 28 de febrer a La Seu Vella de Lleida amb la finalitat de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. L'entrada és la gorra que costa 7€ (els menors de 3 anys no paguen)

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.
Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.
Des de ja fa 2 anys, Lleida celebra la seva festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella! amb gran èxit de participació, implicant les administracions locals, empreses, escoles, i comerços.
La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.
La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.
Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

Per comprar la gorra ho podeu fer on-line a travès de la pàgina oficial o als punts de venda oficials. De ben segur ja les heu vist a més d'un aparador. 

Per arribar-hi, hi haurà un servei d'autobús gratuït.  

Hi ha programades un munt d'activitats des de màgia, clowns... fins a classes de zumba i algun sorteig, Consulteu tot el programa a la WEB OFICIAL.