diumenge, 24 de gener de 2016

Coneixeu l'aplicació LIFECAKE?

Hola!

Coneixeu l'aplicació LIFECAKE? Jo l'he descobert gràcies a la meva cosina Carme. Quantes coses he après de vosaltres!!! Jo tinc la sort que tinc cosines que han estat mares abans que jo i m'han ensenyat moltes coses! (A banda que el Roc ha heretat un munt de joguines i roba i altres utensilis que ens han anat genial). Des d'aquí us dono les gràcies per tot ;-) 


Anem al tema! Ahir em va passar una foto per whatsapp acompanyada d'un "t'interessa"... I tant! Com em coneix! i a més vaig pensar... directe al bloc!LIFECAKE és una aplicació que permet tenir les fotos dels teus fills ordenades cronològicament i veure-les ordenades en la línia del temps d'una forma molt clara.

És una aplicació gratuïta i està disponible per a Android i Apple. 

Per a utilitzar-la, només us cal registrar (molt fàcilment) i introduir el nom i la data de naixement del vostre fill@.  Si en teniu més d'un, podreu fer un àlbum per a cada nen. 

Com compartir les fotografies? per un costat pots afegir les dades de la teva parella i hi pot afegir les fotos que consideri per així completar la línia del temps. 
Per una altra, ho pots compartir amb les persones que vulguis: padrins, tiets... Només cal que tinguin també l'aplicació.

Aquí teniu el vídeo promocional.
Com a inconvenient és que només podeu podeu emmagatzemar 10Gb. Amb la versió premium (pagant) obtindreu més memòria.


COM FUNCIONA?

- Selecciones les imatges o vídeos que vols pujar al núvol (en cas de pèrdua de mòvil, pots obtenir una còpia)
- Tens les fotos ordenades i amb l'edat del teu fill (anys, mesos i dies)
- Pots veure un video per a recordar el passat.

Per a més info, he trobat aquesta ressenya de http://www.tuexpertoapps.com/

Bé, espero que us animeu i que compartiu les vostres impressions.