dimecres, 23 de desembre de 2015

Activitats de Nadal a Lleida

Hola!
Avui us presento el recull d'activitats per a fer a Lleida aquests dies de Nadal. Ja estan apuntades a l'agenda però potser us serà més fàcil trobar-ho per aquí.
Som-hi que tenim feina.


Si cliqueu sobre les imatges o captures anireu directament al web on trobareu més informació i modalitats de pagament, si n'hi ha.

BIBLIOTECA PÚBLICA DE LLEIDA


FUNDACIÓ LA CAIXAMUSEU JAUME MORERA

MUSEU D'ART LA PANERA

 

MUSEU DE LLEIDAPESSEBRE VIVENT DE MAGRANERS

Divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de desembre, 18 – 20 h. Zona esportiva del barri de Magraners. 3 €
Ho organitza: L’Associació Cultural de Magraners, L’Hangar

CAMARLENC I CARROSSESPer a veure tot el recorregut visita la PÀGINA OFICIAL.

CINEMA


CUCALÒCUM


AGIPA


REIS MAGS D'ORIENT


La Cavalcada de Reis, 5 de gener, els Reis Mags arriben a Lleida en tren a l’estació a les 17.45h. A les sis les carrosses de ses majestats inicien la desfilada pels carrers de la ciutat carregats de regals i màgia.

El recorregut de la comitiva reial recorrerà els següents carrers: plaça Ramon Berenguer, Rambla de Ferran, avinguda Francesc Macià, pont Vell, avinguda de les Garrigues, avinguda de València, pont Universitat, avinguda Madrid, avinguda Blondel on davant del Palau de la Paeria,  els Reis Mags baixen de les carrosses i pugen a l’escenari preparat per a rebre als nens i nenes que els vulguin saludar.PISTA DE GEL


PARC DE NADAL ZONA ALTA1a EXPOSICIÓ DE PLAYMOBILS
Abans d'acabar voldria agrair a tots les persones, que d'una forma o d'una altra em seguiu i que doneu sentit a aquest modest bloc. Moltes gràcies per fer gran ROC EN ACCIÓ i alhora donar a conéixer tot el que es fa a Lleida per a nens i nenes i axií contribuir al seu creixement i desenvolupament.

A GAUDIR DEL NADAL!