dijous, 12 de novembre de 2015

Regalem àlbums il.lustrats!

Hola!

A petició de la Marta, amiga i companya de pis en els meus anys d'universitària a Barcelona i mare (super)activa, escric aquesta entrada. No sé si us encertaré els gustos, o si seré capaç de sorprendre a les mares més exigents....,  però si més no parlarem de històries boniques, d'il·lustracions més boniques encara i de bons hàbits: llegir i gaudir de l'art. Explica la història de dues llebres, que es volen desmostrar quant s'estimen. Les dues s'esforcen i la petita especialment. 


És un elefant diferent però un dia dia decideix que vol ser igual que els altres.


Ideal per a treballar les emocions. Què sents? alegria, amor, por, ràbia... Hi ha el pack amb el monstre de peluix.


Perquè estimar-se i ser amics no sempre és fàcil... Ens parla de la tolerància i d'allò que és diferent, "mostrant el màgic efecte dels pols oposats".


La divertida història d'un gos que es creu que es diu No.

El protagonista és un apassionat de l'art i crea constanment, ho pinta tot... Ara bé, la seva mare no hi està gaire d'acord.


Una gran història d'amor entrre el mar i la lluna amb l'objectiu d'apropar-nos al personatge d'Hèrcules. La col·lecció pretén difondre el patrimoni estètic de l'Europa clàssica.


El llop acaba a la biblioteca mentre vol atrapar el ratolí.  

En Floyd intenta desencallar un cometa que s'ha quedat enganxat a l'arbre, ple de màgia i humor fi.


50 animals fan cua... Amb un final super sorprenent!


El llibre sense dibuixos ve acompanyat per una advertència seriosa. Si te'l fa llegir algun nen@, acabaràs dient paraules absurdes i fent riure a tot el personal...


Què tal? En teniu algun a casa? Us ha agradat la selecció? Quin recomaneu?