diumenge, 22 de novembre de 2015

LOLO MARKET

Hola!

Normalment quan hi ha alguna fira interessant, poso la foto a la columna de l' esquerra uns dies abans i ja està, però aquest es mereix una entrada especial! 


És el LOLO MARKET!
Hi trobaràs més de 30 artesans, dissenyadors i artistes que mostraran la seva obra en un meRcat de proximitat. 

Els autors explicaran directament al públic el seu procés creatiu i/o la història que hi ha darrera de cadascuna de les seves creacions en un ambient tranquil i sense preses. El ventall és ampli i variat: des de moda i complements fins a objectes de decoració, joguines o productes gourmet.

Però, a més a més...

PETIT LOLO MARKET, MERCAT DE BARATA INFANTIL SOLIDARI
Destinat a conscienciar als nens fins a 6-7 anys en el consum sostenible tindrà lloc el Petit Lolo Market. De 16 a 19h, els nens i les nenes portaran les seves joguines i contes que ja no utilitzen, però que estan en bon estat, i a canvi, rebran unes monedes simbòliques amb les quals podran 'comprar' altres joguines i contes 'nous'.

TALLERS DE MANUALITATS, REBOSTERIA NADALENCA I GASTRONOMIA Durant les 7 hores de Lolo Market es desenvoluparan tallers específics de teixit amb llana, drapet XXL i sense agulles. Així mateix, els nens podran gaudir pel matí dels tallers de pessebre comestible i arbre de Nadal decorat amb galetes. Per la seva banda, els xefs del restaurant GENIAL prepararan una selecció de tapes i platillos per maridar amb el vermut, la cervesa, el vi o la copa. Es serviran durant la celebració del mercat a les zones  habilitades.


Selecció d'artistes:

 
  


Per a mes info: http://www.lolo-market.com/

No ens ho podem perdre!!!