diumenge, 25 d’octubre de 2015

Zig Zag, passets al Palau (per a infants d’1 a 2 anys)

Hola!
Estic tan emocionada que no puc deixar passar més temps per explicar-vos la primera experiència de concerts familiars al Palau!
L'obra que vam triar, juntament amb la meva amiga Roser, va ser Zig Zag, passets al Palau. ens va semblar molt encertada perquè és adreçada per a nens i nens d'1 a 2 anys. Vam comprar les entrades a principis de setembre des de la web del Palau. T'has de registrar com a usuari (ràpidament i senzill) i imprimir-te les entrades (que pots personalitzar amb el vostre nom) des del teu correu electrònic.

El concert era al petit Palau. Només arribar, ens han vingut a buscar al guardarroba on també s'hi podia aparcar el cotxet. Estava ple... feia una patxoca!
En grupets hem anat baixant a l'ascensor acompanyats pels integrants de la companyia i ens han explicat quatre cosetes. 
M'ha impactat que hi hagués una zona amb canviador per a nens i on podien menjar i estar tranquil·lament... A més podies deixar les motxilles i bosses per estar lliures durant l'actuació.
Després ens han anat acomodant en una gran rotllana quadrada, asseguts amb coixins. Al mig és on es desenvolupa l'espectacle: música i veus (i quines veus!!!) en directe... xelo, flauta travessera, piano i sobretot música feta per nosaltres i els nens. Hem repassat cançons molt conegudes i altres de no tant mentre els nens reproduïen el mar amb mocadors de colors blaus, o mentre feien el soroll de l'aigua amb paper... tot tan ben pensat i amb tan bon gust que emocionava pensar que estava fet per a nens i nenes tan petits! Molt bonic!!! 

També hi hagut temps per a ballar, saltar i interactuar amb els músics i cantats, que en tot moment han estat super atents amb els nens. De veritat, mooooooolt emocionant! 
Només deixaven una estona per fer fotos i vídeos però la veritat penso que molt millor perquè així podem gaudir més de les emocions. Veure la cara del "Roc en acció" (i mai més ben dit...) no tenia preu. Tots els nens estaven super atents i han gaudit moltíssim de l'espectacle!

Pels que us pregunteu pel preu... la veritat per mi està molt bé. 14€ adults i 6€ nens. Són 45 minuts de concert. (Després he llegit que fan descompte als socis del club super 3...) 

Per cert, he vist que el 8 maig fan 3 sessions més així que no us ho penseu 2 cops! Animeu-vos!!!
Sigui aquest o altres, si us plau, expliqueu-nos-ho deixant un comentari.

La propera cita "El més petit de tots!"

Per cert, dissabte celebrem la castanyada... Així que dijous us faré una nova entrada reivindicativa! Aquí celebrem la castanyada. però si sou de Halloween també sereu benvinguts ehhh!!!

Passeu bona setmana!!