dissabte, 31 d’octubre de 2015

Aquí celebrem la castanyadaHola!
La Castanyada ja és aquí! És una festa que dóna molt de joc amb els nens: fer panellets, ballar i cantar la cançó de la castanyera, pintar castanyes...
Com sabeu, des de fa un temps i cada any amb més força, Halloween arriba trepitjant fort!
Hi ha moltes iniciatives que reivindiquen la nostra tradició però sincerament negar la realitat és molt difícil...
Al poble de la meva família materna, des de fa uns anys pregonen que els nens i nenes passaran a buscar xuxes i dolços (truco o trato) i després s'ho reparteixen entre tots els nens. La veritat és que és xulo veure com en un poble tan petit hi ha un munt de pares i fills disfressats i pintats... L'any passat amb el Roc no vam poder negar-nos-hi... Anava passejant una cistelleta de carbassa de la seva cosineta Ares més content que un anís... O sigui que aquest any també ens disfressarem però, és clar.... a la nostra manera.
Li he preparat una disfressa (reivindicatica): aprofitarem el mocador i davantal de castanyer que tenim de l'escola bressol i amb unes cartolines i velcro li he preparat la disfressa de "Super castanyer!!!"
La idea és que anirà repartint castanyes per reivindicar la nostra festa!
No obstant, sigueu o no de Halloween crec que el més important és passar estones divertides amb els nostres fills i compartint moments com aquests.


Com veieu ja estem preparats... Ara només falta que arribi la nit i que ho celebrem tots junts amb la família!!!


PER CERT, US DEIXO UNA RECEPTA DE PANELLETS DE http://www.sortirambnens.com/per-fer/cuina-per-a-nens/postres/1117/panelletsBONA CASTANYADA, FAMÍLIES!!!