diumenge, 18 d’octubre de 2015

10 regals per a nens i nenes de 3 anys

L'aniversari del Marc, el cosinet del Roc, ja és aquí. He pensat que potser us seria útil aquesta petita selecció de reagalets que he preparat.Som-hi doncs!

1. KINETIC SAND: les imatges parlen per sí soles. Jo l'he comprat a la llibreria El genet blau ( davant de la Fundació la Caixa) 


2. Construction utensils. Aprendre a fer servir els coberts mentre es juga!Ho podeu trobar per Amazon. 


I si a més, ho acompanyeu amb unes estovalles fetes a mà....triomfareu com la coca-cola!!! Aquest és de l' Atelier de l'Obi; Esther ets una artista! Moltes gràcies. 
3. Pissarra portàtil i plegable: ideal per a les sales d'espera, per als restaurants que no pensen en els nens i altres moments... Les trobareu en moltes de les fires d'artesans que hi haurà aviat per Nadal. 4. Jocs de castellers. El trobareu a moltes llibreries i també per internet.


5. Conte personalitzat. Jo només conec els de Hofmann. Hi ha unes plantilles i puges la foto del nen@ et... voilà! i també els de https://www.lostmy.name/es. Aquest acaba amb el nom del nen@.


6. Joguina de Eureka kids. Qualsevol de les que ens ofereix la marca, a banda de ser lúdica és educativa, però si és qüestió de mirar per la butxaca podem anar a la botiga que hi ha al costat de l'Auditori i veure quines ofertes tenen. Sovint renoven les joguines que tenen a l'aparador i llavors trobes ofertes bones. 
7. Crayons Rocks: colors amb forma de pedra. Per als nens és més fàcil i natural agafar-ho i per tant fomenta la creativitat. He vist que també els podeu trobar a El genet blau


8. Coixí de Pèl de monstre: Una original proposta de www.nuscreacions.cat, fet a Lleida per uns grans artisites. És un coixí perquè els nens perdin la por a dormir sols. Visiteu la seva pàgina perquè tenen unes coses genials! Producte local, orgànic... Tenen botiga on-line i també els trobareu en algunes botigues de Lleida.


9. DVD de música: Cançons de la gran Dàmaris Gelabert per aprendre els dies de la setmana, les estacions... (14€)


10. Entrades per anar a escoltar música o al teatre! Per a Barcelona podeu consultar les entrades al Bloc. (Cliqueu l'etiqueta Barcelona) i per a Lleida, entreu a l'agenda i mireu les propostes de l'Auditori i de l'Escorxador. 

Espero que us hagi agradat aquesta selecció. I vosltres què heu regalat a nens i nenes de 3 anys???